We love cryptocurrencies. Wij willen Experience Points kopen!
Experience Points kopen

WeYeti

Over WeYeti

Deze website Experience Points Kopen is een initiatief van de groep WeYeti.
WeYeti zijn een aantal crypto fans die een samenwerking zijn begonnen om informatieve sites op te zetten. Veelal zijn de WeYeti’s werkend in de cryptocurrency hoek en is de kennis met betrekking tot info aanwezig.

De ‘business of crypto’ veranderd snel. Snel en enerverend maar ook relatief jong. Kijk terug in de tijd, en het lijkt alsof er al 100 jaar crypto bestaat maar dat is niet zo…. En het blijft een wereld vol discussie en tegenstrijdige meningen. De vonken spatten er soms vanaf…. met voor- en tegenstanders. Staat de koers hoog; dan hebben de voorstanders gelijk. Staat de cryptokoers laag, dan zijn de tegenstanders duidelijk aan het woord….

Maar het leuke is dat de koers uiteindelijk niet hetgeen is waar het om gaat.
Koersen reflecteren vaak een systeem of gedachte. En deze kunnen een toekomst veranderen. Er zijn heel veel startups die fantastische dingen aan het doen zijn. We hebben het over techniek die nu ontwikkeld wordt voor de toekomst…. waar wij straks gebruik van maken.

Gaat de ontwikkeling van de startup goed, dan zul je dit terugzien in een mooie koersstijging. Lukt het niet, dan blijft het toch een te waarderen poging. Dat is het risico van investeren ook als cryptobelegger.

En ja; dan heb je ook nog de scams; uit voorbedachte rade een project opzetten welke geen project blijkt te zijn. Maar wel het geld in de zak steken. Dit blijkt toch ook jammer genoeg geregeld voor te komen; informeer u daarom altijd goed over nieuwe ico’s!!!
Tel daarbij ook nog eens de langzaam wakker wordende politiek en de tegenwerkende banken bij op, en het wordt dus een interessante wereld waar je in beland. Informatie is dus belangrijk om je een beetje staande te houden in deze wereld; iets waar WeYeti u graag bij helpt!

Veel plezier op 1 van onze sites!

Het WeYeti team

 

Andere sites welke ook worden beheerd of waar WeYeti medewerkers aan deelnemen zijn;

 

CRYPTOBEGINNER
CRYPTOBEGINNER.NL is een, zoals de naam al zegt, website welke voor elke crypto liefhebber, en zeker ook voor een beginner. We proberen voor iedereen informatie te verschaffen met betrekking tot cryptocurrencies en alle daarbij behorende informatie. Waarom we ook de beginnende crypto-fan aanhalen is dat omdat we op deze site ook een kennisdatabank hebben waarin u, mocht u zaken niet begrijpen, een verdere uitleg geven met betrekking tot het onderwerp.

 

CRYPTO EN CO
CRYPTOENCO.NL is een Nederlandstalige website welke algemene informatie en koersen verschaft over cryptocurrencies en alle bijbehorende informatie.